Man fietst door Verenigd Koninkrijk in VR via Google Street View

Aaron Puzey zei dat het begon uit verveling. Na een jaar lang elke dag een half uur lang te trainen op zijn hometrainer begon het al snel te vervelen. Hij droomde al langer van de mogelijkheid om in Virtual Reality rond te fietsen op zijn hometrainer.  Door de grote vooruit gang in de technologie heeft hij zijn droom werkelijkheid kunnen maken. Met het koppelen van een Galaxy Gear aan Google Street View kon hij zijn fietstocht doorheen het Verenigd Koninkrijk starten. 1.500 kilometer van Land’s End naar John o’ Groats – allemaal vanuit het comfort van zijn woonkamer

Puzey documenteert zijn reis via een blog, Cycle VR. Hij post een bewerkte video van de hoogtepunten van elke 100 kilometer. Hij hoopt zijn reis af te werken in ongeveer 50 dagen.

Meer informatie op: http://www.cyclevr.com/