De R-7HL AR bril, augmented reality voor in de werkplek

AR brillen zijn niet goedkoop. Om de brillen ook te implementeren in een werkomgeving moet naast de software ontwikkelingskosten ook een hardware en onderhoud kost in rekening gebracht worden. De meeste brillen nu op de markt zijn ook niet voorzien voor de harde condities die we in een werkplaats terugvinden.

Het in San Francisco gebaseerde ODG, Osterhout Design Group, heeft hun R7 AR-bril aangepast voor de werkplek omgeving. Het nieuwe model werd hiervoor door een rigoureus “Hazardous Locations” testproces gehaald en afgetoetst op stof, spat, druk, temperatuur, schok en vibratie variabelen. Uit dat proces komt de gecertificeerde R-7HL. Met de nieuwe voorzieningen word het nieuwe model verkondigd als DE oplossing voor mensen in de zwaardere olie, energie, farma en chemische industrie. Het model kan nu momenteel besteld worden op de online ODG winkel.