Studenten New Media & Communication Technology ontwikkelen toepassingen voor Hololens

Enkele studenten die aan Howest de opleiding New Media & Communication Technology(NMCT) studeren stelden onlangs de toepassingen voor die ze ontwikkelden voor de Microsoft Hololens.
Zo maakten de studenten bijvoorbeeld een applicatie die de gebruiker leert een Ikea stoel in elkaar te zetten. De gebruiker krijgt bovenop de echte stoel extra digitale aanduidingen te zien die aangeven hoe de verschillende stukken in elkaar passen en waar vijzen moeten aangevezen worden.
Een andere groep studenten werkte samen met Vyncke aan een prototype rond “Control Room of The Future”. Hierbij kan men via de Hololens extra status informatie weergeven op specifieke locaties binnen het bedrijf.

Studenten:
(Ikea Assembly)
Benjamin Naesen
Brecht Valcke
Thuur Vandeplassche

(Control Room of The Future)
Robin Vandenbrande
Sebastiaan Van De Casteele
Stijn Vandendriesche