Remote AR met ARKit

Scope AR voegt de ARKit van Apple toe aan de softwaretoolset. Aan de hand van deze demonstratie kunnen we zien hoe de samenwerking van op afstand word veranderd door het gebruik van deze technologie.

Op deze video kunnen we zien hoe een medewerker een reeks aantekeningen of annotaties op objecten in de echte wereld kan achterlaten met de Remote AR-software van het bedrijf, terwijl een externe medewerker live kan observeren op een tweede apparaat. Het idee is dat u een expert op locatie kunt hebben die een minder ervaren medewerker begeleidt. Scope AR’s technologie is opgebouwd rond augmented reality-gebaseerde instructies die nuttige informatie bieden, zoals assemblagestappen, over een weergave van de echte wereld, met als doel bedrijven te helpen tijd en geld te besparen door mensen te laten leren op het werk of snel toezicht te houden door externe experts.

Officiële website:
https://www.scopear.com/

Het volledige artikel kan u vinden via deze link:
https://uploadvr.com/remote-ar-scope-arkit/