Oculus Dash

Op Oculus Connect, kondigde Oculus Head of Rift, Nate Mitchell, de Core 2.0 update aan die naar de Rift op pc kwam, wat Oculus Dash, een totale revisie van de winkel- en bibliotheekervaring op Rift oplevert. Hiermee kan u ook uw desktop apps gebruiken op één van de virtuele monitoren in VR.

Oculus Home en het Universal Menu zijn oorspronkelijk ontworpen voor gamepad-controllers. Zodra Touch op het toneel verscheen, werden de motion controllers simpelweg in laserpointers gemaakt als een stopgat om de interface aan het werk te krijgen.

De update brengt een totale revisie naar Oculus Home en het Universele Menu, een die speciaal is ontworpen voor bewegingsinvoer.

Het volledige artikel kan u vinden via deze link:
https://www.roadtovr.com/oculus-dash-is-a-total-interface-overhaul-for-rift-that-lets-you-use-your-pc-in-vr-oculus-connect-4/