Seamless spatial VR microphone

We weten allemaal dat overtuigende audio net zo belangrijk is voor VR-onderdompeling als zicht, maar de oplossingen voor het maken van dit soort feedback in 360-gradenvideo’s zijn beperkt. 8ball wil dat oplossen.

Ontwikkeld door Hear360 in de loop van de afgelopen jaren en te koop vanaf vandaag, 8ball is een VR-microfoon die speciaal is ontworpen om naast je 360 ​​graden video-opname realistische audio vast te leggen en vervolgens de opname naadloos te laten samensmelten met de beelden tijdens je workflow. De kit is al verstuurd naar studio’s over de hele wereld voor bèta testen en is gebruikt om sportevenementen, concerten en meer vast te leggen.

8ball is een bolvormig apparaat dat op 360 rigs kan monteren. Het bestaat uit vier capsules, elk uitgerust met aangepaste microfoons die zijn gepositioneerd om de perceptie van geluid van een mens na te bootsen, waarbij omni-binaural audio wordt vastgelegd. Een reeks plug-ins en software fuseren dan de opgenomen audio met de beelden die u maakt om een ​​realistische soundscape te creëren zonder meerdere audiokanalen te hoeven verwerken.

Het volledige artikel kan u vinden via deze link:
https://uploadvr.com/8ball-vr-microphone-seamless-spatial-audio-integration/