SIVAR SLOTEVENT: VIRTUAL REALITY CHECK & MATCHMAKING VOOR INDUSTRIE 4.0

virtual reality training · augmented reality remote support · model based tracking · virtual commissioning

De onderzoeksgroep van opleiding Digital Arts & Entertainment (Hogeschool West-Vlaanderen) organiseert samen met POM West-Vlaanderen, Agoria en Sirris op woensdag 12 september 2018 de conferentie ‘Virtual Reality Check & Matchmaking voor Industrie 4.0‘.

Dit evenement kadert binnen het Sector Innovating Virtual & Augmented Reality TETRA project waar samen met Vlaamse topbedrijven in de Machinebouw en Mechatronica sector het potentieel van VR en AR binnen industrie 4.0 werd onderzocht.

Op het programma staat

  • ‘Setting the scene: industry 4.0’ door Sirris
  • De plenaire presentatie van de projectresultaten van de afgelopen twee jaar
  • Industry update met betrekking tot immersieve technologieën en een blik op de toekomst
  • The Industry Sessions: pitch presentatie van relevante start-ups & VR/AR ontwikkelaars
  • Aansluitende netwerk met beursvloer waar verschillende toepassingen uitgebreid getest kunnen worden

Een gedetailleerd programma en bekendmaking van de softwareontwikkelaars volgt. Wilt u zeker zijn van uw deelname aan dit evenement? Reserveer dan alvast woensdag 12 september 2018 in uw agenda en schrijf u in via deze pagina. Het evenement start om 14u30 en vindt plaats in Howest campus The Level; Botenkopersstraat 2 8500 Kortrijk.

Inschrijven kan via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-virtual-reality-check-voor-industrie-40-47107477734